21.7.2008

Tätäkin tarvitaan kesällä

Eli piirretään sateenkaaren muiotoinen pala kartongista,ja väriteään,ja koristellaan haluttaessa erilaisilla kukilla yms.
Sitten vaan vielä nuppi päähän ,ja varsi varjolle,niin onkin jo valmista,mutta tämän varjon voi myös liimata kartonki palaselle,ja piirtää sen jälkeen siihen se nuppi,ja varsi.Ihan miten tykkää jokainen.
Molemmilla versioilla tulle kiva!
Tässä pienimmille voi leikata varjon valmiiksi,ja pienet värittää sen sitten vaan,ja koristeita niin,vaikka että laittaa koko varjoon erikeepperi liimaa,ja lapsi saa sitten sinne mihin tykkää laittaa niitä koristuksiaan,ja sitten vaan kuivuun.Mutta tehkää tosi iloisista väreistä tämä varjo,koska on kesä,niin toivotaan,että sitä ei ainakaan usein tarvita,eli silloin kun sade tulee,se onkin iloinen asia!

2 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Voi kuinka aurinkoisia askarteluja sinulla on täällä! Sivuaako askartelu jotenkin ammattiasi?

Harakka kirjoitti...

Kyllä sivuaa,koska olin yht.noin 30v perhepäivähoitajana.Sitten kuitenkin jouduin työkyvyttömyyseläkkeelle,noin ,8v sitten.
Tykkäsin askarrella lasten kanssa,ja siksi nyt sitten tätäkin sivua täyttelen,että jollekkin voisi iloa olla näistä ohjeista,vaikka onhan näitä lehdissäkin kuitenkin,mutta aattelin,että aina voi jotain uuttakin jollekkin olla,,ja siinä sivussa "saan sitten itsekkin askarrella" Noita atc-korttejakin tykkään varmaan senvuoksi tehdä.